De leerlingenraad bestaat dit schooljaar uit:
Aimee en Niels uit 6a, Evi en Dina uit 7a, Noor en Ellen uit groep 7b, Mondy, Fela en Luuk uit groep 8a, Jess en Imke uit groep 8b. 

Wat is de Leerlingenraad? 
De leerlingenraad houdt zich met verschillende dingen bezig om het leven op school nog beter te maken. De kinderen in de leerlingenraad leren vergaderen, nadenken wat goed is voor de school en debatteren. Dit zorgt ervoor dat kinderen hun mening durven geven en beter leren communiceren, een grotere woordenschat krijgen en geduld hebben voor dingen die zij willen. Kinderen kunnen zich aan het eind van groep 5 aanmelden om de klas te vertegenwoordigen. Er worden per klas twee kinderen uitgekozen voor de leerlingenraad. Deze kinderen kunnen van groep 6 t/m 8 de kinderen van hun groep en van de school vertegenwoordigen. 

Wat doet de Leerlingenraad? 
De leerlingenraad denkt na over wat er beter kan op school en wat fijner is voor de kinderen. Kinderen die niet in de leerlingenraad zitten kunnen hun ideeën voor de school of het schoolplein opschrijven en deze in de ideeënbus doen. Tijdens de vergaderingen worden deze ideeën besproken. 

Een aantal door de leerlingenraad gerealiseerde projecten zijn bijvoorbeeld: 
– planten voor in de groepen 
– de schoolkrant 
– cupcake bakwedstrijd